Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co vám nabízejí bankovní instituce

6. 5. 2012

Spořicí účty jsou skvělým řešením jak své peníze uložit a přitom zhodnotit. Mnoho bankovních institucí má tento typ účtů ve své nabídce. Avšak podmínky každé z nich jsou odlišné. Podmínky se liší například v poplatcích za účet, množnosti výběru, cyklu připisování úroků na účet apod.  Jsou tu, ale i ty banky, které mají výhodné zhodnocení a jejich podmínky jsou pro klienta výhodné.

V první řadě se jedná o Equa bank. V poslední době rostoucí finanční společnost, která má zařazeny mezi svými produkty i tento typ účtu. V jejich nabídce je především zhodnocení 2,3 % a možnost volného výběru.  Co se týká poplatků za tento typ účtu, jsou překvapivě nízké. To určitě oceníte, co se týká zhodnocení a poté ubývání peněz z důvodu poplatků, jak to bývá u běžných účtů. Poplatky u této instituce jsou jen za příkazy k úhradě. Zdarma máte jak zavedení účtu, přístup na internet, výběr z účtu. Mnoho lidí, právě svěří své finance této společnosti a to už z důvodů, minimálních poplatků a vysokého zhodnocení.

Druhou společností, kterou si představíme je Axa spořicí účet.  Zde je zhodnocení financí řízené úrokovou sazbou s mírou 2,4 %. Dále vás mohou překvapit nulové poplatky jak za zavedení účtu, tak za vedení účtu. Jednoduchost je především v zakládání tohoto účtu. Účet si lze založit přímo na webových stránkách. Je to rychlé, jednoduché a pohodlné. Zdarma vám bude zaslána platební karta. I zde je bezplatná služba internetového bankovnictví.